2010/10/04
Zucchini stuffed with minced meat - كوسة محشية لحمة مفرومة
المقادير :
6 حبات كوسة
للحشوة :
1/4 كيلو لحمة مفرومة
1 بصلة كبيرة مفرومة
1/4 كوب مشروم مقطع الي قطع صغيرة
1 معلقة طعام نعناع ناشف
1 حبة طماطم مفرومة
1 معلقة شاي ملح
1 معلقة شاي فلفل اسود
للصوص :
2 طماطم مقشرة و مضروبة في الخلاط معاها
1 معلقة شاي ملح
1 معلقة شاي فلفل اسود
رشة نعناع ناشف
1 معلقة شاي كسبرة ناشفة
الطريقة :
نقور الكوسة و نقسمها بالطول الي انصاف
نرصها في بيركس
لتحضير الحشوة
في حلة هنحط اللحمة المفرومة و البصل من غير اضافة زيت و تطهي 5 دقائق علي نار متوسطة
نضيف التوابل و الطماطم و المشروم و نسيبها تستوي علي نار هادئة
نحشي الكوسة بالحشوة
نوزع الصوص علي الكوسة و في البيركس
تدخل الفرن 30 دقيقة علي نار متوسطة
ممكن نضيف جبن مبشور اخر 3 دقائق
Ingredients
6 zucchini
For the stuffing:
1/4 kilo minced meat
1 big chopped onion
1/4 cup mushroom cut into small pieces
1 tomato beaten in blender
1 tablespoon dry mint
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
For the sauce
2 tomatoes peeled and squeezed with
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
1 teaspoon dry coriander
Steps :
Wash zucchini and empty the heart
Cut each zucchini into 2 pieces
Arrange in a Pyrex
For the stuffing
In a pot put the minced meat and the onions and cook on medium temperature for 5 minutes
Add the tomato and mushrooms and all spices and leave until fully cooked
Pour the sauce on zucchini and in the Pyrex
Bake for 30 minutes
You can add grated cheese on top in the last 3 minutes
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment