- 1 kilo Meat liver
- 2 medium onions cut in 2 halfs and sliced
- 2 green peppers sliced
-1 hot green pepper sliced
- 4 minced garlics
- Juice of 1 tomatoe
- 1 tablespoon pepper
- 1 tablespoon salt
- 2 lemons juice
- 2 tablespoons olive oil
steps :
- slice the liver into thin strips
- put with lemon juice for 10 minutes
- in a pan put olive oil
- add the onion slices and the garlic
- add the green pepper and hot green pepper
-add the tomatoe juice
- add the salt and pepper and stir for 2 minutes
- add the Liver strips and leave to cook for 10-15 minutes on low temp
المقادير :
-- 1 كيلو كبد اللحم
2 بصلة مقطعة نصفين وثم الي شرائح
-- 2 شرائح الفلفل الأخضر
-1 شرائح الفلفل الأخضر الحار
-- 4 الثوم المفروم
-- عصير 1 حبة طماطم
-- 1 ملعقة فلفل
-- 1 ملعقة طعام ملح
-- عصير2 ليمونة
-- 2 ملاعق طعام زيت الزيتون
الخطوات التالية :
تقطع الكبد الى شرائح رقيقة
توضع مع عصير الليمون لمدة 10 دقائق --
-- في مقلاة نضع زيت الزيتون
-- تضاف شرائح البصل والثوم
-- إضافة الفلفل الأخضر والفلفل الأخضر الحار
- نضيف عصير الطماطم
-- إضافة الملح والفلفل ويقلب لمدة 2 دقيقة
-- تضاف شرائح الكبد واتركيها لمدة 10-15 دقيقة على درجة الحرارة منخفضة
ر
No comments:
Post a Comment