Stuffed onions:
Ingredients:
1 kilo medium-sized onion
Cheddar cheese or mozzarella cheese
For stuffing:
-2 Cups rice
1 / 2 kilo of minced meat
1 large onion chopped
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
1 teaspoon cumin
3 garlic, minced
Juice of 1 tomato
for the sauce :
1 cup water
2 cube chicken broth
1 tablespoon tomato sauce
Mix ingredients well
Steps :
To prepare filling
- In a suit put 5 spoons of olive oil
- Add the chopped onion and garlic until color turns to yellow
- Add spices and tomato juice
- Add the minced meat and leave to cook at a low temperature for 10 minutes
- turn off the fire and add the rice and mix all together well
To prepare the onion
- we need to peel onions, wash and emptying the heart with a small spoon
- start stuffing onions with the filling
- start arranging onions in the Pyrex dish
- Add a mixture of the sauce and put it in the oven for 40 minutes at low temperature
- After 30 minutes we put the cheddar or mozzarella on the top
المقادير:
1 كيلو بصل متوسط الحجم
للحشو:
-2 كوب ارز
1/2 كيلو لحمة مفرومة
1 بصلة كبيرة مفرومة
1 معلقة صغيرة ملح
1 معلقة صغيرة فلفل
1 معلقة صغيرة كمون
3 فصوص ثوم مفروم
عصير 1 حبة طماطم
للتسوية :
1 كوب ماء
2 مكعب مرقة دجاج
1 معلقة صلصة
تمزج المكونات جيدا
الطريقة :
لتحضير الحشوة
- في حلة نضع 5 معالق زيت زيتون
- نضيف البصل و الثوم المفروم و نقلب حتي يتحول لونة الي الاصفر
- نضيف التوابل و عصير الطماطم
- نضيف اللحمة المفرومة و نتركها لتطهي علي درجة حرارة هادئة لمدة 10 دقائق
- نطفي النار و نضيف الرز و نقلب الخليط جيدا
لتحضير البصل
- نقوم بتقشير البصل و غسلة و تفريغ القلب بمعلقة صغيرة
- نقوم بحشو البصل
-نرص البصل في طبق بيركس
-نضيف خليط التسوية و ندخلة الفرن لمدة 40 دقيقة علي درجة حرارة هادئة
- بعد 30 دقيقة نقوم بوضع جبن شيدر او موزاريلا علي الوش
No comments:
Post a Comment