2010/08/06

Baked fried chicken with mushroom and cheese - الفراخ المقلية مع المشروم والجبن





Ingredients:



1/2 kilo chicken breasts

1 chopped onion

1 teaspoon salt

1 teaspoon pepper

Juice of 3 lemons

For chicken coating

1 egg white

1 teaspoon salt

1 teaspoon pepper

Bread crumbs



For the topping

1 mushroom can

Cheddar cheese

1 small onion sliced

1 tablespoon olive oil

1/8 cup whipping cream



Steps:

- in a bowl put the onions +lemon+salt+pepper and mix well

- add chicken and leave for 2 hours

- wash chicken

- in a bowl mix the eggs salt and pepper

- put chicken in eggs

- then in bread crumbs

- fry in 2 tablespoons vegetable oil for 3 minutes on each side

- arrange chicken breasts in a non stick pan



For the topping

In a pan put olive oil

Add the mushroom and the onion slices

Add the whipping cream

Cook for 2 minutes on low temperature



Add the topping on the chicken and add cheddar cheese on top

Put in oven until cheese melts on low temperature

المقادير :
1 / 2 كيلو صدور دجاج

1 بصلة مفرومة

1 ملعقة صغيرة ملح

1 ملعقة صغيرة فلفل

عصير3 ليمون


لتغطية الدجاج


1 أبيض بيضة

1 ملعقة صغيرة ملح

1 ملعقة صغيرة فلفل

بقسماط
للتغطية
1 فطر

جبن شيدر

1 شرائح بصلة صغيرة

1 ملعقة طعام زيت الزيتون

1/8 كوب كريمة لباني
الخطوات
-- في وعاء نضع البصل + ليمون + ملح + فلفل وتخلط جيدا

-- إضافة الدجاج ويترك لمدة 2 ساعة

-- بعد ساعتين يغسل الدجاج

-- في طبق اخر نخلط البيض والملح والفلفل

-- وضع الدجاج في البيض

-- ثم في البقسماط

-- تقلى في 2 ملاعق الطعام الزيت النباتي لمدة 3 دقائق على كل جانب

-- نرص صدور الدجاج في صينية غير قابلة للصق
خطوات التغطية
في مقلاة نضع زيت الزيتون

إضافة الفطر وشرائح البصل

إضافة كريم الجلد

نطهو لمدة 2 دقيقة علي درجة حرارة منخفضة

نضيف التغطية علي الدجاج وإضافة جبنة شيدر على الوش

توضع في الفرن حتى يذوب الجبن على درجة حرارة منخفضة

No comments:

Post a Comment