Ingredients:
1/2 kilo chicken breasts
1 chopped onion
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
Juice of 3 lemons
For chicken coating
1 egg white
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
Bread crumbs
For the topping
1 mushroom can
Cheddar cheese
1 small onion sliced
1 tablespoon olive oil
1/8 cup whipping cream
Steps:
- in a bowl put the onions +lemon+salt+pepper and mix well
- add chicken and leave for 2 hours
- wash chicken
- in a bowl mix the eggs salt and pepper
- put chicken in eggs
- then in bread crumbs
- fry in 2 tablespoons vegetable oil for 3 minutes on each side
- arrange chicken breasts in a non stick pan
For the topping
In a pan put olive oil
Add the mushroom and the onion slices
Add the whipping cream
Cook for 2 minutes on low temperature
Add the topping on the chicken and add cheddar cheese on top
Put in oven until cheese melts on low temperature
المقادير :
1 / 2 كيلو صدور دجاج
1 بصلة مفرومة
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل
عصير3 ليمون
لتغطية الدجاج
1 أبيض بيضة
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل
بقسماط
للتغطية
1 فطر
جبن شيدر
1 شرائح بصلة صغيرة
1 ملعقة طعام زيت الزيتون
1/8 كوب كريمة لباني
الخطوات
-- في وعاء نضع البصل + ليمون + ملح + فلفل وتخلط جيدا
-- إضافة الدجاج ويترك لمدة 2 ساعة
-- بعد ساعتين يغسل الدجاج
-- في طبق اخر نخلط البيض والملح والفلفل
-- وضع الدجاج في البيض
-- ثم في البقسماط
-- تقلى في 2 ملاعق الطعام الزيت النباتي لمدة 3 دقائق على كل جانب
-- نرص صدور الدجاج في صينية غير قابلة للصق
خطوات التغطية
في مقلاة نضع زيت الزيتون
إضافة الفطر وشرائح البصل
إضافة كريم الجلد
نطهو لمدة 2 دقيقة علي درجة حرارة منخفضة
نضيف التغطية علي الدجاج وإضافة جبنة شيدر على الوش
توضع في الفرن حتى يذوب الجبن على درجة حرارة منخفضة
No comments:
Post a Comment