stuffed meat balls
Ingredients
For the meatballs
1 / 2 kilo of minced meat
1 onion chopped
1 tsp black pepper
1 tsp salt
1 tablespoon chopped parsley
For stuffing
grated Cheddar cheese or mozzarella
for the sauce :
1 tablespoon tomato sauce
1 garlic, minced
1 / 2 teaspoon dried mint
1 tsp salt
3 cups water
steps :
In a blender, we mix the meatballs ingredients until texture is smooth
Start forming balls with the meat making a hole in the center
Put the cheese and close the hole with meat so it forms a ball meat
cover meat balls with flour
fry the meatballs 5 minutes on low heat
for the sauce
in a suit put 1 tablespoon olive oil
Add garlic and tomato sauce and spices
Add water
When water boils add the meatballs
cook for 5 minutes on medium heat
المقادير
للكفتة
1/2 كيلو لحمة مفرومة
1 بصلة مفرومة
1 معلقة شاي فلفل اسود
1 معلقة شاي ملح
1 معلقة طعام بقدونس مفروم
للحشو
جبنة شيدر او موزاريلا
للصوص:
1 معلقة كبيرة صلصة طماطم
1 ثوم مفروم
1/2 معلقة صغيرة نعناع مجفف
1 معلقة شاي ملح
3 كوب ماء
الطريقة :
في الخلاط نقوم بضرب مقادير الكفتة حتي يصبح مزيج متجانس
نقوم بتشكيل اللحمة علي شكل دوائر مع تفريغ الوسط
نضع الجبنة ثم نقوم بغلق الفتحة باللحمة لتكون علي شكل دائرة
نقوم يتغطية اللحمة بالدقيق
نقوم بقلي اللحمة 5 دقائق علي نار هادئة
للصوص
في حلة نضع 1 معلقة طعام زيت زيتون
نضيف الثوم و الصلصة و التوابل
نضيف ماء
عند الغليان نضيف الكفتة
نتركها 5 دقائق علي نار متوسطة
No comments:
Post a Comment