2010/08/06






stuffed meat balls
Ingredients

For the meatballs

1 / 2 kilo of minced meat

1 onion chopped

1 tsp black pepper

1 tsp salt

1 tablespoon chopped parsley
For stuffing

grated Cheddar cheese or mozzarella



for the sauce :
1 tablespoon tomato sauce

1 garlic, minced

1 / 2 teaspoon dried mint

1 tsp salt

3 cups water
steps :
In a blender, we mix the meatballs ingredients until texture is smooth

Start forming balls with the meat making a hole in the center

Put the cheese and close the hole with meat so it forms a ball meat

cover meat balls with flour

fry the meatballs 5 minutes on low heat
for the sauce
in a suit put 1 tablespoon olive oil

Add garlic and tomato sauce and spices

Add water

When water boils add the meatballs

cook for 5 minutes on medium heat

المقادير


للكفتة

1/2 كيلو لحمة مفرومة

1 بصلة مفرومة

1 معلقة شاي فلفل اسود

1 معلقة شاي ملح

1 معلقة طعام بقدونس مفروم



للحشو

جبنة شيدر او موزاريلا



للصوص:



1 معلقة كبيرة صلصة طماطم

1 ثوم مفروم

1/2 معلقة صغيرة نعناع مجفف

1 معلقة شاي ملح

3 كوب ماء





الطريقة :



في الخلاط نقوم بضرب مقادير الكفتة حتي يصبح مزيج متجانس

نقوم بتشكيل اللحمة علي شكل دوائر مع تفريغ الوسط

نضع الجبنة ثم نقوم بغلق الفتحة باللحمة لتكون علي شكل دائرة



نقوم يتغطية اللحمة بالدقيق

نقوم بقلي اللحمة 5 دقائق علي نار هادئة



للصوص

في حلة نضع 1 معلقة طعام زيت زيتون

نضيف الثوم و الصلصة و التوابل

نضيف ماء

عند الغليان نضيف الكفتة

نتركها 5 دقائق علي نار متوسطة

No comments:

Post a Comment