Ingredients
For Potatoes:
6 potatoes boiled 45 minutes on low heat until fully cooked
1 / 4 cup milk
1 teaspoon pepper
1 tablespoon salt
1 tablespoon garlic powder
1 teaspoon food Paprika
1 tablespoon thyme
4 tablespoons olive oil
for the Stuffing
1 large onion chopped
6 sausage fingers cut into thin slices
1 teaspoon salt
1 teaspoon thyme
4 cloves mushroom cut into slices
steps :
for the filling:
In a pan put 2 tablespoons olive oil
Put the onions and sausage and mushroom slices
add spices
Cook on medium heat for 10 minutes while stirring
blend potato ingredients in a blender on the first pitch until it becomes like doughwith a smooth texture
in a Pyrex tray put half of the potato mixture as a base
if potato dough is so stick use oil on the spreading spoon
add sausage mixture on the potato
put the rest of the potato mixtures in a piping bag
using the piping bag start making flowers from potato to fully cover the sausage
Bake in the oven 30 minutes on medium temperature
you can add on top grated cheese or bread crumbs
المقادير
لخلطة البطاطس:
6 بطاطس مسلوقة 45 دقيقة علي نار هادئة
1/4 كوب لبن
1 معلقة صغير فلفل
1 معلقة طعام ملح
1 معلقة طعام بابريكا
1 معلقة كبيرة زعتر
4 معالق طعام زيت زيتون
1 معلقة كبيرة بودرة الثوم
الحشوة
1 بصلة كبيرة مفرومة
6 صباع سوسيس مقطع حلقات رفيعة
1 معلقة طعام ملح
1 معلقة صغيرة زعتر
4 حبات مشروم مقطعة ترنشات
الطريقة
لعمل الحشوة :
في مقلاة نضع 2 معلقة كبيرة زيت زيتون
نضع البصل و السوسيس و المشروم
نضيف التوابل
تطهي علي نار متوسطة 10 دقائق مع التقليب
نقوم بخلط مقادير البطاطس جميعا في الخلاط علي اول درجة حتي يصبح مثل العجين
ندهن صينية بيركس بالزيت و نحط 1/2 خليط البطاطس و نفردة علي القاعدة
ممكن تحسي العجينة بتلزق ساعتعا ادهني معلقة الفرد بالزيت
نحط خلطة السوسيس علي البطاطس
نقوم بضرب باقي خليط البطاطس حتي يكون خفيف و متماسك الا حد ما
نضع باقي خليط البطاطس في جراب التزيين
باستخدام جراب التزيين نقوم بعمل اشكال الوردات علي طبقة السوسيس لتغطيه بالكامل
تدخل الفرن 30 دقيقة علي درجة حرارة متوسطة
ممكن نرش علي الوش جبن مبشور او بقسماط
No comments:
Post a Comment