2010/08/06

Chicken and green pepper and carrots soup - شوربة الفراخ الفلف الرومي و الجزر




Ingredients:

1 green pepper sliced

4 tablespoons vermicelli

3 chicken breasts cut into small cubes

1 grated carrot

2 chicken broth cubes

Pinch of cardamom

1 tablespoon olive oil

4 cups water



Directions:



- In a pot put the olive oil

- Add the chicken cubes and cook on medium temperature for 15 minutes

- Add the water

- Add the chicken broth

- Add the cardamom

- Add the carrots

- Add the pepper

- Leave to cook for 10 minutes

- Add the vermicelli and cook for only 2 minutes


المقادير :




1 فلفل اخضر شرائح صغيرة

4 ملاعق شعيرية

3 قطع صدور الدجاج مقطعة إلى مكعبات صغيرة

1 جزرة مبشورة

2 مكعبات مرق الدجاج

قليل من الهيل

1 ملعقة طعام زيت الزيتون

4 كوب ماء



الطريقة :



-- في وعاء وضعت زيت الزيتون

-- تضاف مكعبات الدجاج ويطبخ على حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة

-- إضافة الماء

-- يضاف مرق الدجاج

-- إضافة الهيل

-- يضاف الجزر

-- يضاف الفلفل

-- اترك للطهي لمدة 10 دقائق

-- تضاف الشعيرية تترك 2 دقيقة فقط ثم نغلق التار

Add a caption

Chicken soup with green pepper and carrots



Ingredients:



1 green pepper sliced

4 tablespoons vermicelli

3 chicken breasts cut into small cubes

1 grated carrot

2 chicken broth cubes

Pinch of cardamom

1 tablespoon olive oil

4 cups water



Directions:



- In a pot put the olive oil

- Add the chicken cubes and cook on medium temperature for 15 minutes

- Add the water

- Add the chicken broth

- Add the cardamom

- Add the carrots

- Add the pepper

- Leave to cook for 10 minutes

- Add the vermicelli and cook for only 2 minutes



So So So delicious



حساء الدجاج مع الفلفل الأخضر والجزر



المقادير :



1 فلفل اخضر شرائح صغيرة

4 ملاعق شعيرية

3 قطع صدور الدجاج مقطعة إلى مكعبات صغيرة

1 جزرة مبشورة

2 مكعبات مرق الدجاج

قليل من الهيل

1 ملعقة طعام زيت الزيتون

4 كوب ماء



الطريقة :



-- في وعاء وضعت زيت الزيتون

-- تضاف مكعبات الدجاج ويطبخ على حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة

-- إضافة الماء

-- يضاف مرق الدجاج

-- إضافة الهيل

-- يضاف الجزر

-- يضاف الفلفل

-- اترك للطهي لمدة 10 دقائق

-- تضاف الشعيرية تترك 2 دقيقة فقط ثم نغلق التار

No comments:

Post a Comment