Ingredients:
1 green pepper sliced
4 tablespoons vermicelli
3 chicken breasts cut into small cubes
1 grated carrot
2 chicken broth cubes
Pinch of cardamom
1 tablespoon olive oil
4 cups water
Directions:
- In a pot put the olive oil
- Add the chicken cubes and cook on medium temperature for 15 minutes
- Add the water
- Add the chicken broth
- Add the cardamom
- Add the carrots
- Add the pepper
- Leave to cook for 10 minutes
- Add the vermicelli and cook for only 2 minutes
المقادير :
1 فلفل اخضر شرائح صغيرة
4 ملاعق شعيرية
3 قطع صدور الدجاج مقطعة إلى مكعبات صغيرة
1 جزرة مبشورة
2 مكعبات مرق الدجاج
قليل من الهيل
1 ملعقة طعام زيت الزيتون
4 كوب ماء
الطريقة :
-- في وعاء وضعت زيت الزيتون
-- تضاف مكعبات الدجاج ويطبخ على حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة
-- إضافة الماء
-- يضاف مرق الدجاج
-- إضافة الهيل
-- يضاف الجزر
-- يضاف الفلفل
-- اترك للطهي لمدة 10 دقائق
-- تضاف الشعيرية تترك 2 دقيقة فقط ثم نغلق التار
Add a caption
Chicken soup with green pepper and carrots
Ingredients:
1 green pepper sliced
4 tablespoons vermicelli
3 chicken breasts cut into small cubes
1 grated carrot
2 chicken broth cubes
Pinch of cardamom
1 tablespoon olive oil
4 cups water
Directions:
- In a pot put the olive oil
- Add the chicken cubes and cook on medium temperature for 15 minutes
- Add the water
- Add the chicken broth
- Add the cardamom
- Add the carrots
- Add the pepper
- Leave to cook for 10 minutes
- Add the vermicelli and cook for only 2 minutes
So So So delicious
حساء الدجاج مع الفلفل الأخضر والجزر
المقادير :
1 فلفل اخضر شرائح صغيرة
4 ملاعق شعيرية
3 قطع صدور الدجاج مقطعة إلى مكعبات صغيرة
1 جزرة مبشورة
2 مكعبات مرق الدجاج
قليل من الهيل
1 ملعقة طعام زيت الزيتون
4 كوب ماء
الطريقة :
-- في وعاء وضعت زيت الزيتون
-- تضاف مكعبات الدجاج ويطبخ على حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة
-- إضافة الماء
-- يضاف مرق الدجاج
-- إضافة الهيل
-- يضاف الجزر
-- يضاف الفلفل
-- اترك للطهي لمدة 10 دقائق
-- تضاف الشعيرية تترك 2 دقيقة فقط ثم نغلق التار
No comments:
Post a Comment