2010/08/14

Chicken and mustard sauce






Chicken with mustard sauce



Ingredients :



6 chicken breasts

For coating



Flour

1 teaspoon Salt

1 teaspoon Pepper

1 teaspoon cumin

1 teaspoon paprika



Oil for frying chicken



For the sauce



2 tablespoons mustard sauce

1/2 cup whipping cream

2 minced garlic



Steps :



In a bowl put flour with cumin-salt-pepper-paprika

Coat chicken with flour

Leave for 10 minutes before frying



Fry chicken on both sides for 5 minutes until fully cooked



In a pan

Put 1 teaspoon olive oil

Add garlic and cook for 1 minute

Add mustard

Add whipping cream

Cook for 5 minutes on medium temperature



Add chicken in sauce and cook for 3 minutes on each side



الدجاج مع صلصة المستطردة



المقادير :



6 صدور الدجاج



للتغطية الفراخ



دقيق 1 كوب

1 ملعقة صغيرة ملح

1 ملعقة صغيرة فلفل

1 ملعقة شاي كمون

1 ملعقة صغيرة من بابريكا



زيت للقلي الفراخ

للصلصة



2 ملعقة طعام صلصة المستطردة

1 / 2 كوب كريمة لباني

2 ثوم مفروم



الخطوات التالية :



في وعاء وضع الدقيق مع البابريكا والكمون و الملح و الفلفل -

نغطي الدجاج بالدقيق

نتركة لمدة 10 دقائق قبل القلي



نقلي الدجاج في كمية قليلة من الزيت على كلا الجانبين لمدة 5 دقائق حتى تنضج تماما



في مقلاة.

ضعي 1 ملعقة صغيرة زيت الزيتون

نضيف الثوم وتطهى لمدة 1 دقيقة

إضافة المستطردة

إضافة الكريمة اللباني

يطهي لمدة 5 دقائق على درجة حرارة متوسطة



إضافة الدجاج في الصلصة وطبخ لمدة 3 دقائق على كل جانب

No comments:

Post a Comment