Chicken with mustard sauce
Ingredients :
6 chicken breasts
For coating
Flour
1 teaspoon Salt
1 teaspoon Pepper
1 teaspoon cumin
1 teaspoon paprika
Oil for frying chicken
For the sauce
2 tablespoons mustard sauce
1/2 cup whipping cream
2 minced garlic
Steps :
In a bowl put flour with cumin-salt-pepper-paprika
Coat chicken with flour
Leave for 10 minutes before frying
Fry chicken on both sides for 5 minutes until fully cooked
In a pan
Put 1 teaspoon olive oil
Add garlic and cook for 1 minute
Add mustard
Add whipping cream
Cook for 5 minutes on medium temperature
Add chicken in sauce and cook for 3 minutes on each side
الدجاج مع صلصة المستطردة
المقادير :
6 صدور الدجاج
للتغطية الفراخ
دقيق 1 كوب
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل
1 ملعقة شاي كمون
1 ملعقة صغيرة من بابريكا
زيت للقلي الفراخ
للصلصة
2 ملعقة طعام صلصة المستطردة
1 / 2 كوب كريمة لباني
2 ثوم مفروم
الخطوات التالية :
في وعاء وضع الدقيق مع البابريكا والكمون و الملح و الفلفل -
نغطي الدجاج بالدقيق
نتركة لمدة 10 دقائق قبل القلي
نقلي الدجاج في كمية قليلة من الزيت على كلا الجانبين لمدة 5 دقائق حتى تنضج تماما
في مقلاة.
ضعي 1 ملعقة صغيرة زيت الزيتون
نضيف الثوم وتطهى لمدة 1 دقيقة
إضافة المستطردة
إضافة الكريمة اللباني
يطهي لمدة 5 دقائق على درجة حرارة متوسطة
إضافة الدجاج في الصلصة وطبخ لمدة 3 دقائق على كل جانب
No comments:
Post a Comment