Ingredients:
1 pack pasta (any type) boiled for 10 minutes
2 tablespoons olive oil
3 chicken breasts cut into small cubes
2 teaspoons garlic powder or minced garlic
1/4 cup Rockford cheese
1/2 cup whipping cream
1 teaspoon salt
1 teaspoon pepper
Directions:
In a pot put olive oil
Add chicken
Add garlic
Add spices
Cook for 15 minutes on medium temperature
Add whipping cream
Add the cheese and stir for 5 minutes
Add pasta cover the pot and cook for another5 minutes on low temperature
المكونات :
1 كيس مكرونة اي نوع مسلوقة لمدة 10 دقائق
2 معلقة زيت زيتون
3 حبات صدور الفراخ مقطعة الي مكعبات ضغيرة
2 معلقة صغيرة بودرة الثوم ( ممكن استخدام الثوم المفروم 2 معلقة صغيرة)
1/4 كوب جبنة ريكفور (1/8 كيلو تقريبا)
1 معلقة صغيرة ملح
1 معلقة صغيرة فلفل
1/2 كوب كريمة لباني
الطريقة :
في حلة نضع زيت الزيتون
نضيف الفراخ
نضيف الثوم
نضيف التوابل
تتطهي لمدة 15 دقيقة علي نار متوسطة
نضيف الكريمة اللباني
نضيف الجبنة و نقوم بالتقليب لمدة 5 دقائق
نضيف المكرونة و نغطي الحلة و تتطهي لمدة 5 دقائق علي نار هادئة
No comments:
Post a Comment