2010/08/06

Chicken and Rockford pasta - المكرونة بالفراخ و الجبنة الريكفور










Ingredients:

1 pack pasta (any type) boiled for 10 minutes

2 tablespoons olive oil

3 chicken breasts cut into small cubes

2 teaspoons garlic powder or minced garlic

1/4 cup Rockford cheese

1/2 cup whipping cream

1 teaspoon salt

1 teaspoon pepper



Directions:



In a pot put olive oil

Add chicken

Add garlic

Add spices

Cook for 15 minutes on medium temperature

Add whipping cream

Add the cheese and stir for 5 minutes

Add pasta cover the pot and cook for another5 minutes on low temperature


المكونات :

1 كيس مكرونة اي نوع مسلوقة لمدة 10 دقائق

2 معلقة زيت زيتون

3 حبات صدور الفراخ مقطعة الي مكعبات ضغيرة

2 معلقة صغيرة بودرة الثوم ( ممكن استخدام الثوم المفروم 2 معلقة صغيرة)

1/4 كوب جبنة ريكفور (1/8 كيلو تقريبا)

1 معلقة صغيرة ملح

1 معلقة صغيرة فلفل

1/2 كوب كريمة لباني



الطريقة :



في حلة نضع زيت الزيتون

نضيف الفراخ

نضيف الثوم

نضيف التوابل

تتطهي لمدة 15 دقيقة علي نار متوسطة

نضيف الكريمة اللباني

نضيف الجبنة و نقوم بالتقليب لمدة 5 دقائق

نضيف المكرونة و نغطي الحلة و تتطهي لمدة 5 دقائق علي نار هادئة

No comments:

Post a Comment