Ingredients:
2 potatoes peeled and cut into slices
1 kilo fish fillet
1/4 cup celery
2onions cut into slices
3 tablespoons minced garlic
1 green pepper cut into slices
1 tablespoon salt
1 tablespoon cumin
2 tablespoons tomato sauce
2 tablespoons vegetable oil
1/2 cup water
Steps
In a pan add the oil
Add the garlic and the onions
Add the green pepper
Add the potato slices
Cook for 5 minutes
Add spices
Add celery
Add tomato sauce
Add water and cook for another 5 minutes
Move potato and the sauce in a Pyrex
Add the fish fillet
Put in the oven for 30 minutes until the potato is fully cooked
المقادير :
2 بطاطس مقشرة ومقطعة إلى شرائح
1 كيلو فيليه السمك
1 / 4 كوب كرفس
2 بصلة مقطعة الي شرائح
3 ملاعق طعام الثوم المفروم
1 الفلفل الأخضر مقطعة إلى شرائح
1 ملعقة طعام ملح
1 ملعقة كمون
2 ملعقة طعام صلصة الطماطم
2 ملعقة طعام زيت نباتي
1 / 2 كوب ماء
خطوات
في مقلاة إضافة الزيت
إضافة الثوم والبصل
إضافة الفلفل الأخضر
إضافة شرائح البطاطس
طهي لمدة 5 دقائق
إضافة توابل
إضافة الكرفس
اضافة الصلصة
يضاف الماء وطهي الطعام لمدة 5 دقائق
نقل البطاطس والصلصة في بيركس
إضافة شرائح السمك
توضع في الفرن لمدة 30 دقيقة حتى تنضج البطاطس تماما
No comments:
Post a Comment