Ingredients:
• 15 pieces of chicken cubes
• 3 big chopped garlic
• Whipping Cream 1/4 cup
• Mushroom (as much as you want)
• 1 cup blended yogurt
• 2 big spoons of olive oil
• 2 chicken broth cubes
• 2 cups of water
• 3-4 Cardamom if you have it powder then add a small tablespoon
Steps
• In the soup pan put the olive oil
• Add garlic
• Add Chicken cubes
• Once the chicken is almost cooked add the mushrooms
• Stir all together for 5 minutes on low temperature
• Add 2 cups of water
• Add the chicken broth
• Add the whipping cream
• Add the blended yogurt
• Leave to cook for 10 minutes
المقادير :
• 15 قطعة فراخ مكعبات ( حوالي 3 صدور)
• ثوم مفروم ( 3 حبات كبيرة )
• 1/4 كوب كريمة لباني
• 1 كوب زبادي مخفوق جيدا
• مشروم ( حسب الرغبة )
• 2 معلقة كبيرة زيت زيتون أو زيت نباتي
• 2 مكعب ماجي
• 2 كوب ماء
• حبهان ( 3 حبات) لو حبهان مطحون يبقي معلقة صغيرة
الطريقة :
• في الحلة نضع الزيت و نضيف الثوم المفروم
• يضاف مكعبات الفراخ
• قبل ما تستوي الفراخ بوقت قليل نضيف المشروم
• نقلب لمدة 5 دقائق علي درجة حرارة هادئة
• نضيف الماء
• نضيف الماجي
• نضيف الكريمة اللباني مع التقليب
• نضيف الزبادي المخفوق و الحبهان و نتركها لمدة 10 دقائق علي النار الهادئة
Add a caption
Chicken Mushroom soup
Ingredients:
• 15 pieces of chicken cubes
• 3 big chopped garlic
• Whipping Cream 1/4 cup
• Mushroom (as much as you want)
• 1 cup blended yogurt
• 2 big spoons of olive oil
• 2 chicken broth cubes
• 2 cups of water
• 3-4 Cardamom if you have it powder then add a small tablespoon
Steps
• In the soup pan put the olive oil
• Add garlic
• Add Chicken cubes
• Once the chicken is almost cooked add the mushrooms
• Stir all together for 5 minutes on low temperature
• Add 2 cups of water
• Add the chicken broth
• Add the whipping cream
• Add the blended yogurt
• Leave to cook for 10 minutes
شوربة الفراخ بالمشروم :
المقادير :
• 15 قطعة فراخ مكعبات ( حوالي 3 صدور)
• ثوم مفروم ( 3 حبات كبيرة )
• 1/4 كوب كريمة لباني
• 1 كوب زبادي مخفوق جيدا
• مشروم ( حسب الرغبة )
• 2 معلقة كبيرة زيت زيتون أو زيت نباتي
• 2 مكعب ماجي
• 2 كوب ماء
• حبهان ( 3 حبات) لو حبهان مطحون يبقي معلقة صغيرة
الطريقة :
• في الحلة نضع الزيت و نضيف الثوم المفروم
• يضاف مكعبات الفراخ
• قبل ما تستوي الفراخ بوقت قليل نضيف المشروم
• نقلب لمدة 5 دقائق علي درجة حرارة هادئة
• نضيف الماء
• نضيف الماجي
• نضيف الكريمة اللباني مع التقليب
• نضيف الزبادي المخفوق و الحبهان و نتركها لمدة 10 دقائق علي النار الهادئة
No comments:
Post a Comment