2010/08/06

Chicken mushroom soup- شوربة المشروم بالفراخ




Ingredients:




• 15 pieces of chicken cubes

• 3 big chopped garlic

• Whipping Cream 1/4 cup

• Mushroom (as much as you want)

• 1 cup blended yogurt

• 2 big spoons of olive oil

• 2 chicken broth cubes

• 2 cups of water

• 3-4 Cardamom if you have it powder then add a small tablespoon





Steps



• In the soup pan put the olive oil

• Add garlic

• Add Chicken cubes

• Once the chicken is almost cooked add the mushrooms

• Stir all together for 5 minutes on low temperature

• Add 2 cups of water

• Add the chicken broth

• Add the whipping cream

• Add the blended yogurt

• Leave to cook for 10 minutes

المقادير :




• 15 قطعة فراخ مكعبات ( حوالي 3 صدور)

• ثوم مفروم ( 3 حبات كبيرة )

• 1/4 كوب كريمة لباني

• 1 كوب زبادي مخفوق جيدا

• مشروم ( حسب الرغبة )

• 2 معلقة كبيرة زيت زيتون أو زيت نباتي

• 2 مكعب ماجي

• 2 كوب ماء

• حبهان ( 3 حبات) لو حبهان مطحون يبقي معلقة صغيرة



الطريقة :



• في الحلة نضع الزيت و نضيف الثوم المفروم

• يضاف مكعبات الفراخ

• قبل ما تستوي الفراخ بوقت قليل نضيف المشروم

• نقلب لمدة 5 دقائق علي درجة حرارة هادئة

• نضيف الماء

• نضيف الماجي

• نضيف الكريمة اللباني مع التقليب

• نضيف الزبادي المخفوق و الحبهان و نتركها لمدة 10 دقائق علي النار الهادئة

Add a caption

Chicken Mushroom soup



Ingredients:



• 15 pieces of chicken cubes

• 3 big chopped garlic

• Whipping Cream 1/4 cup

• Mushroom (as much as you want)

• 1 cup blended yogurt

• 2 big spoons of olive oil

• 2 chicken broth cubes

• 2 cups of water

• 3-4 Cardamom if you have it powder then add a small tablespoon





Steps



• In the soup pan put the olive oil

• Add garlic

• Add Chicken cubes

• Once the chicken is almost cooked add the mushrooms

• Stir all together for 5 minutes on low temperature

• Add 2 cups of water

• Add the chicken broth

• Add the whipping cream

• Add the blended yogurt

• Leave to cook for 10 minutes



شوربة الفراخ بالمشروم :



المقادير :



• 15 قطعة فراخ مكعبات ( حوالي 3 صدور)

• ثوم مفروم ( 3 حبات كبيرة )

• 1/4 كوب كريمة لباني

• 1 كوب زبادي مخفوق جيدا

• مشروم ( حسب الرغبة )

• 2 معلقة كبيرة زيت زيتون أو زيت نباتي

• 2 مكعب ماجي

• 2 كوب ماء

• حبهان ( 3 حبات) لو حبهان مطحون يبقي معلقة صغيرة



الطريقة :



• في الحلة نضع الزيت و نضيف الثوم المفروم

• يضاف مكعبات الفراخ

• قبل ما تستوي الفراخ بوقت قليل نضيف المشروم

• نقلب لمدة 5 دقائق علي درجة حرارة هادئة

• نضيف الماء

• نضيف الماجي

• نضيف الكريمة اللباني مع التقليب

• نضيف الزبادي المخفوق و الحبهان و نتركها لمدة 10 دقائق علي النار الهادئة





No comments:

Post a Comment