Ingredients:
1/2 kilo chicken breasts
1 teaspoon vegetable oil
For the sauce:
3 garlic cloves chopped
1 small fresh ginger cut into small slices-if you don’t have fresh ginger you can use 1 teaspoon ginger powder
2 tablespoons peanut butter
1/4 cup water
Steps:
In a pan put teaspoon vegetable oil and add chicken
Cook on both sides for 7 minutes
Remove chicken and set aside
In same pan add the ginger
Add garlic
Add peanut butter
Add water
Leave to cook for 5 minutes on low temperature
Add the chicken and cook on low temperature for 10 minutes
المقادير :
1 / 2 كيلو صدور دجاج
1 ملعقة صغيرة زيت نباتي
للصلصة :
3 فصوص الثوم مفروم
1 الزنجبيل الطازج صغيرة مقطعة إلى شرائح صغيرة ، إذا لم يكن لديك الزنجبيل الطازج يمكنك استخدام 1 ملعقة شاي مسحوق الزنجبيل
2 ملاعق الطعام زبدة الفول السوداني
1 / 4 كوب ماء
الخطوات:
في مقلاة نضع 1 معلقة صغيرة زيت نباتي وتضاف الدجاج
تطهي على الجانبين لمدة 7 دقائق
نترك الفراخ جانبا
في نفس المقلاة نضيف الزنجبيل
أضف الثوم
إضافة زبدة الفول السوداني
إضافة الماء
اتركيها لمدة 5 دقائق على درجة حرارة منخفضة
إضافة الدجاج و طهيها على درجة حرارة منخفضة لمدة 10 دقائق
No comments:
Post a Comment