2010/08/06

Fried Chicken Parmesan - صدور الفراخ بالجبن البارميزان المقلية





Ingredients:



1/2 kilo chicken breast

2 tablespoons olive oil



For the chicken coating

1 cup dry breadcrumbs

3 tablespoons grated parmesan cheese

1 tablespoon minced fresh parsley

1/2 teaspoon dried basil

1 large egg white, lightly beaten

2 tablespoons olive oil



Preparation

For the chicken coating:

Combine 2 tablespoons of Parmesan, breadcrumbs, parsley, basil, and 1/8 teaspoon salt in a shallow dish

In a shallow dish put egg and mix well.

Dip each chicken breasts in egg white; dredge in the breadcrumb mixture.

Melt oil in a large nonstick skillet over medium-high heat.

Add chicken; cook 3 minutes on each side or until done.



. المكونات


1 / 2 كيلو صدور الدجاج

2 ملعقة طعام زيت الزيتون



لتغطية الدجاج



1كوب بقسماط

3 ملاعق جبنة بارميزان مبشورة

1 ملعقة البقدونس الطازج مفروم

1 / 2 ملعقة شاي ريحان المجفف

1 بياض بيضة مخفوقة جيدا

1/1 معلقة فلفل اسود صغيرة

2 ملعقة طعام زيت الزيتون



الطريقة



نخلط 2 ملعقة طعام من جبن البارميزان ، البقسماط والبقدونس والريحان والملح في طبق

في طبق نضع البيض و نخلطة جيدا.

نغطي الفراخ بالبيضثم البقسماط

في مقلاة نضع زيت الزيتون و

إضافة الدجاج ؛ طبخ 3 دقائق على كل جانب علي درجة حرارة متوسطة

No comments:

Post a Comment