Ingredients:
1/2 kilo chicken breast
2 tablespoons olive oil
For the chicken coating
1 cup dry breadcrumbs
3 tablespoons grated parmesan cheese
1 tablespoon minced fresh parsley
1/2 teaspoon dried basil
1 large egg white, lightly beaten
2 tablespoons olive oil
Preparation
For the chicken coating:
Combine 2 tablespoons of Parmesan, breadcrumbs, parsley, basil, and 1/8 teaspoon salt in a shallow dish
In a shallow dish put egg and mix well.
Dip each chicken breasts in egg white; dredge in the breadcrumb mixture.
Melt oil in a large nonstick skillet over medium-high heat.
Add chicken; cook 3 minutes on each side or until done.
. المكونات
1 / 2 كيلو صدور الدجاج
2 ملعقة طعام زيت الزيتون
لتغطية الدجاج
1كوب بقسماط
3 ملاعق جبنة بارميزان مبشورة
1 ملعقة البقدونس الطازج مفروم
1 / 2 ملعقة شاي ريحان المجفف
1 بياض بيضة مخفوقة جيدا
1/1 معلقة فلفل اسود صغيرة
2 ملعقة طعام زيت الزيتون
الطريقة
نخلط 2 ملعقة طعام من جبن البارميزان ، البقسماط والبقدونس والريحان والملح في طبق
في طبق نضع البيض و نخلطة جيدا.
نغطي الفراخ بالبيضثم البقسماط
في مقلاة نضع زيت الزيتون و
إضافة الدجاج ؛ طبخ 3 دقائق على كل جانب علي درجة حرارة متوسطة
No comments:
Post a Comment