Ingredients
2 cups of Ditalini lisce macaroni (small rings pasta)
2 tablespoons vegetable oil or olive oil
1/2 teaspoon nutmeg
1 tablespoon onion powder
1 teaspoon paprika
2 vegetable stock cubes
2 and 1/4 cup water
Steps:
In a pot add water +vegetable stock & spices and leave until water boils
In another pot put olive oil
Add the pasta and stir on low temperature till color turns golden brown
Add the water to the fried pasta
Cover the pot and cook on very low temperature for 15 minutes just like you cook rice until macaroni absorbs all water
When serving you can put grated parmesan or cheddar on top
المقادير
2 كوب مكرونة حلقات صغيرة
2 معلقة زيت نباتي او زيت زيتون
1/2 معلقة جوزة الطيب
1 معلقة كبيرة بودرة البصل
1 معلقة صغيرة بابريكا
2 مكعب ماجي خضار
2 و 1/4 كوب ماء
الطريقة :
في حلة هنضيف الماء و المرقة و التوابل و نتركها حتي الغليان
في حاة تانية هنحط الزيت و المكرونة و نقلب لمدة 5 دقائق علي نار هادئة حتي يصبح اللون بني ذهبي
نضيف الماء للمكرونة
نغطي الحلة و تطهي علي نار هادئة جدا لمدة 15 دقيقة لغاية المكرونة ما تشرب الماء تماما ذي ما بنعمل الرز
وقت التقديم ممكن نرش علي الوش جبن بارميزان مبشور او شيدر
في بديل ا لبارميزان انا بستخدمة علي طول
No comments:
Post a Comment