Sausage Muffins :
Ingredients:
1 cup flour
1 tablespoon baking powder
2 eggs
1/2 teaspoon salt
Pinch of sugar
1/2 teaspoon cumin
1 teaspoon onion powder
1/4 cup oil
1/2 cup milk
1/2 cup water
1/2 cup cheddar cheese
4 sausages cut into small pieces
1 green pepper cut into small pieces
Steps :
In the blender beat eggs for 1 minute with pinch of sugar
Add oil
Add water
Add flour mixed with baking powder
Add milk
Add spices
Beat for 5 minutes
Add the sausage , cheddar cheese and green pepper and mix with a spoon
Bake for 5 minutes on high temperature and 20 minutes on low temperature
فطائر السجق :
المقادير :
1 كوب دقيق
1 ملعقة كبيرة بيكنج بودر
2 بيضة
1 / 2 ملعقة صغيرة ملح
ذرة من السكر
1 / 2 ملعقة شاي كمون
1 ملعقة شاي مسحوق البصل
1 / 4 كوب زيت
1 / 2 كوب حليب
1 / 2 كوب ماء
1 / 2 كوب جبن شيدر
4 النقانق تقطع إلى قطع صغيرة
1 الفلفل الأخضر مقطعة إلى قطع صغيرة
الخطوات التالية :
في خلاط نضرب البيض 1 دقيقة مع السكر
أضف الزيت
إضافة الماء
أضف الطحين المخلوط بالبيكنج بودر
إضافة الحليب
إضافة توابل
خلط لمدة 5 دقائق
إضافة السجق والجبن الشيدر والفلفل الأخضر و نخلطة مع العجين بالمعلقة
أخبز لمدة 5 دقائق على درجة حرارة عالية و 20 دقيقة على درجة حرارة منخفضة
No comments:
Post a Comment